Dette leverer vi

IDENTITETSDESIGN

Identitetsdesign skal være med å forme hvordan du kommuniserer eksternt og internt. Designet skal inneolde en logo, fargepallett, skrifttyper og tjenestedesign på nett, samt språket du bruker i dialog med dine kunder. Prosessen skal bidra til å skape en helhetlig og solid plattform å styre selskapet med. Dette er ditt fotavtrykk.

LOGO

En logo er et symbol som brukes til å gjenkjenne et selskap. En god logo skal være enkel, lett å huske, tidløs, fleksibel og beskrivende for selskapet.

Lær mer om logodesign »

WEBDESIGN

Vi lager nettsider med WordPress slik at du enkelt skal kunne bruke den selv. I løpet av prosessen skal du være komfortabel med redigering og publisering uten dyre ekstrakostnader til utvikling og feilsøking.

TRYKKSAKER

Som en del av identitetsdesignet utformer vi også trykksaker. Dette kan være i form av visittkort, brevark og brosjyrer eller t-skjorter og reklamebannere. Vi har gode avtaler med lokale leverandører.

ILLUSTRASJON

Trenger du et kart, en veiviser eller en illustrasjon som beskriver en prosess? Vi kan utforme både håndtegnede og vektoriserte illustrasjoner som passer til den stilen du ønsker.

TEKST OG INNHOLD

Trenger du innhold til nettsiden eller til reklame på nett? Sammen med deg utformer vi enkle budskap som bidrar til handling.

MAGASIN & BOKDESIGN

Skal du gi ut bok? Aldri før har det vær enklere å gi ut bok på eget forlag. Går du med en bokdrøm i magen har vi erfaring med coverdesign, ombrekking av innhold for trykk og kontakter i forlagsbransjen.

MARKEDSMATERIELL

Trenger du arbeidsklær med logo, folie til firmabilen, messeutstyr eller beachflagg? Vi har gode avtaler med lokale og internasjonale leverandører.