Doblougs Bryggeri

Vi har i løpet av 2017 vært med å utvikle den grafiske profilen til Doblougs Bryggeri som lanserte sitt første øl i butikk februar 2018. Profilen bygger på historien til Schous Bryggeri som i sin tid ble startet av brødrene Dobloug. Det har vært en lang og spennende prosess som vi ser frem til å jobbe videre med i årene som kommer.

Det visuelle

Vi ble inspirert av familiehistorien til Chr. Mikkel Dobloug og ønsket å fange kvaliteten, historien og det genuine. Vi ønsket å lage et uttrykk som symboliserer kvaliteten og håndverket Doblougs Bryggeri kan tilby.

Etiketten

Det er like enkelt å se en Doblougs, som det er å like det. Vi har laget et sterkt og stødig uttrykk i etikettene som gir gode muligheter til å leke seg med.

Stor og kraftig logo, kontraster og et flott preget papir gir deg en kvalitetsfølelse før du i det hele tatt får åpnet den.

Lukk meny